Počasí dnes30 °C, zítra23 °C
Sobota 27. července 2024  |  Svátek má Věroslav
Bez reklam

FOTO: Řidička na hrázi přehrady dostala smyk a narazila do zdi. Nehoda si vyžádala zásah vrtulníku

Žďárští policisté šetří vážnou páteční dopravní nehodu, která si vyžádala zásah záchranářského vrtulníku. Stala se v pátek krátce před 23. hodinou na hrázi Vírské přehrady.

Jak informovala policie, incident se odehrál na silnici III. třídy v katastru obce Karasín mezi obcemi Hluboké a Vír.

„Čtyřiadvacetiletá řidička jela s osobním automobilem značky VW Golf ve směru jízdy od obce Hluboké. V levotočivé zatáčce nepřizpůsobila rychlost jízdy svým schopnostem, s vozidlem začala intenzivně brzdit, když následkem toho dostala smyk, který nezvládla. Narazila přední části svého vozidla do zadní části osobního automobilu značky Seat, který stál při pravém okraji vozovky. Následkem nárazu bylo vozidlo Seat odraženo do středu komunikace. Vozidlo VW po nárazu do vozidla Seat pokračovalo v jízdě vpřed a poté narazilo do kamenné opěrné zdi přiléhající k chodníku, který vede podél pravého okraje komunikace,“ popisuje policejní mluvčí Dana Čírtková.

Řidička v osobním autě se zranila a musela být letecky transportována do brněnské nemocnice. Vzhledem ke jejímu zdravotnímu stavu nebylo možné provést jí test na alkohol, v nemocnici jí proto zdravotníci nabrali krev.

„V souvislosti s dopravní nehodou se lehce zranila spolujezdkyně, která cestovala na sedadle vedle řidičky ve vozidle VW. Spolujezdkyně byla z místa dopravní nehody převezena vozidlem zdravotnické záchranné služby k ošetření do Nemocnice Nové Město na Moravě,“ dodala Čírtková.

Hmotná škoda byla vyčíslena na 100 tisíc korun. Další okolnosti této dopravní nehody šetří policisté z dopravního inspektorátu Žďár nad Sázavou.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, náraz, rychlost, smyk, přehrada, hráz, zranění, vrtulník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Řidička na hrázi přehrady dostala smyk a narazila do zdi. Nehoda si vyžádala zásah vrtulníku | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.