Počasí dnes21 °C, zítra19 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Nebezpečné přecházení v Třebíči. Chlapec se nerozhlédl a přebíhal mezi auty, vrazil do dveří jednoho z nich

Neštěstím mohlo skončit počínání čtrnáctiletého chlapce, který byl v pátek 12. dubna účastníkem dopravní nehody. Ta se stala před 15. hodinou v Třebíči v Nádražní ulici.

„Nezletilý chodec přebíhal vozovku mimo označený přechod pro chodce a před vstupem na vozovku se řádně nepřesvědčil, zda může tuto vozovku bezpečně přejít. Navíc přebíhal vozovku mezi jedoucími vozidly a vběhl do silnice zleva za autobusem a vrazil přímo do levých předních dveří osobního vozidla, jehož řidič s vozidlem projížděl ve směru od ulice Bráfova třída k ulici Znojemská. Došlo ke střetu vozidla a chodce,“ popsala incident policejní mluvčí Dana Čírtková.

Chlapec utrpěl zranění, zdravotníci ho ošetřili na místě a pak ho sanitka převezla do nemocnice. Přivolaní policisté provedli u obou účastníků nehody test na alkohol. Ten měl u řidiče i čtrnáctiletého chlapce negativní výsledek.

„O celé záležitosti policisté vyrozuměli zákonného zástupce nezletilého chodce. Na osobním vozidle vznikla hmotná škoda ve výši asi 35 tisíc korun. Další okolnosti dopravní nehody jsou v šetření policistů z dopravního inspektorátu Třebíč,“ dodala Čírtková.

Ohodnoť článek

Foto Tomáš Kaser | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, incident, přecházení, vozovka, zranění, chlapec, Třebíč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nebezpečné přecházení v Třebíči. Chlapec se nerozhlédl a přebíhal mezi auty, vrazil do dveří jednoho z nich | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.