Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

FOTO: Vážná nehoda zastavila provoz na D1, na místě byl i vrtulník. Nebyli jste svědky incidentu?

Chvilkové omezení na dálnici D1, konkrétně na 104. kilometru ve směru na Brno, přinesla ranní dopravní nehoda, k níž došlo krátce po půl osmé. Dva lidé se zranili a skončili v péči lékařů. A policie by nyní uvítala svědectví lidí, kteří byli u nehody přítomni.

„Dneska ráno krátce po půl osmé havarovalo na dálnici D1 na 104. kilometru ve směru jízdy na Brno osobní vozidlo Škoda Kodiaq šedé barvy se slovenskou registrační značkou: BL 939TL. Osobní vozidlo řídila osmadvacetiletá žena a vedle ní seděl dvaatřicetiletý muž. K nehodě došlo se zatím nezjištěných příčin a při dopravní nehodě se vozidlo převrátilo na střechu a oba členové posádky se zranili a skončili v péči záchranářů. Oba museli být transportováni do zdravotnických zařízení," sdělila policejní mluvčí Dana Čírtková. Na místo letěl i záchranářský vrtulník.

Policisté z dálničního oddělení Velký Beranov by k řádnému objasnění příčiny a především průběhu vážné nehody potřebovali informace od případných svědků, kteří nehodu viděli a nebo kteří jeli bezprostředně za tímto vozidlem a mají ve svých autech palubní kamery. Policisté by nyní uvítali veškeré informace a záznamy, které by způsob jízdy a chování řidičky a jejího spolujedoucího zachytily.  Lidé, kteří o nehoědě něco ví, ať se obrátí na linku 158.

„Stejně tak se obracíme na všechny řidiče a spolujezdce, kteří si posádky vozidla Škoda Kodiaq se slovenskou registrační značkou všimli dneska ráno na některém z parkovišť na dálničním oddělní a zaznamenali případně nějaké podezřelé chování těchto osob, aby se obrátili na linku 158. Za vaši pomoc děkujeme a nesmírně si každé pomoci vážíme," vyzvala závěrem Čírtková. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, dálnice, D1, zranění, svědek, kamera, záznam, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Vážná nehoda zastavila provoz na D1, na místě byl i vrtulník. Nebyli jste svědky incidentu? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.