Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Kritické páteční ráno na silnicích Vysočiny. Dosud neznámý řidič zavinil dopravní nehodu a z místa ujel

Dvě závažné nehody řešili policisté v pátek 5. dubna ráno. K jedné došlo poté, co dosud neznámý řidič riskantně předjížděl, po druhé je škoda přes půl milionu.

K první z nehod došlo na Jihlavsku kolem půl sedmé ráno, konkrétně na frekventované silnici I/38. „Dosud nezjištěný řidič v nezjištěném vozidle při předjíždění nezjištěného nákladního automobilu jedoucí ve směru od Znojma na Jihlavu ohrozil protijedoucí vozidlo Hyundai,“ popsala v neděli dopoledne policejní mluvčí Dana Čírtková.

Řidič auta jedoucího od Jihlavy na Znojmo dostal ve snaze o zabránění čelnímu střetu smyk a vyjel mimo silnici. Tam se auto převrátilo přes střechu a poté se dostalo zpět na vozovku. Řidič se lehce zranil, musel do nemocnice. Škoda je zhruba sto padesát tisíc. Viník nehody nezastavil a z místa ujel.

Drahé přejetí do protisměru

V devět hodin se pak stala nehoda mezi Závidkovicemi a Světlou nad Sázavou. Dvaačtyřicetiletý řidič za volantem Fiatu Doblo vjel v levotočivé zatáčce do protisměru, kde se srazil s Toyotou RAV4. „Po střetu Fiat pokračoval v protisměrném jízdním pruhu, kde dále došlo ke střetu s Toyotou Corolla, které bylo odraženo ve směru své jízdy do pravého silničního příkopu,“ uvedla Ćírtková.

Jedna řidička skončila s lehkým zraněním v brodské nemocnici, škoda na autech je šest set tisíc korun. Dechová zkouška byla u všech řidičů negativní.
 

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky silnice, dopravní nehoda, Znojmo, Jihlava, neznámý viník, škoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kritické páteční ráno na silnicích Vysočiny. Dosud neznámý řidič zavinil dopravní nehodu a z místa ujel | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.