Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Řidič v Audi na Jihlavsku narazil do Hondy a ujel. Policie hledá kamerové záznamy od lidí, co jeli kolem

Záchranné složky zasahovaly v pondělí 25. března patnáct minut po poledni u dopravní nehody, která se stala na Jihlavsku mezi obcemi Šimanov a Hlávkov. Policisté se s v souvislosti s touto nehodou obrací na veřejnost, která by mohla svědectvím pomoci s vyšetřováním.

„V pondělí 25. března jel v době přibližně patnáct minut po poledni neznámý řidič tmavého vozidla Audi Q7,ve směru k obci Hlávkov a narazil do před ním jedoucího automobilu Honda. Obě vozidla takto pokračovala ještě několik desítek metrů a následně byl automobil Honda vytlačen do silničního příkopu. Vozidlo Audi poté z místa dopravní nehody ujelo,“ popisuje policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Na místo vyjela policejní hlídka a začala zjišťovat podrobnosti incidentu. Kroutilová uvedla, že řidič z Hondy neutrpěl zranění, které by si vyžádalo okamžité lékařské vyšetření. Provedenou dechovou zkouškou u něho policisté požití alkoholu vyloučili. Hmotná škoda na jeho autě byla předběžně vyčíslena na 100 tisíc korun.

Provedeným šetřením policisté zjistili, že s vozidlem Audi odjel řidič do obce Hlávkov, kde jej odstavil a odešel. Jednalo se o automobil Audi Q7 černé barvy.

„Policisté by potřebovali, aby se přihlásili řidiči vozidel s palubními kamerami, kteří včera dotyčným úsekem silnice projížděli a jízdu vozidla Audi před nebo po dopravní nehodě kamera zachytila. Žádáme je, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Policisté by také uvítali svědectví osob, které viděly nehodu, nebo řidiče vozidla Audi, a to jak při jízdě před nehodou, po ní nebo při jeho zastavení v obci Hlávkov,“ vyzvala závěrem mluvčí Kroutilová.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Stanislav Heloňa

Štítky nehoda, svědek, kamera, záznam, policie, Šimanov, Hlávkov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič v Audi na Jihlavsku narazil do Hondy a ujel. Policie hledá kamerové záznamy od lidí, co jeli kolem | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.