Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Policisté řeší případ rvačky na nádraží v Havlíčkově Brodě. Žádají veřejnost o spolupráci

Policisté z Havlíčkova Brodu prověřují napadení muže, ke kterému došlo koncem ledna na tamním vlakovém nádraží. S žádostí o pomoc se obracejí na veřejnost.

Policie uvítá, pokud se přihlásí svědci, kteří napadení viděli. Důležité je zejména zjistit totožnost muže zachyceného na fotografiích, může se ohlásit i sám.

„V pátek 26. ledna v době od 15:45 hodin do 16:15 hodin došlo v prostoru nádražní haly na ulici Nádražní k fyzickému napadení dosud neznámé osoby,“ informovala komisařka Michaela Lébrová.

Odjel do Jihlavy

Policie zná totožnost podezřelého muže, potřebuje ale znát také oběť jeho útoku. Tento muž po napadení odjel vlakem do Jihlavy, odkud dále pokračoval nejspíše ve směru na Hruškové Dvory a své napadení do současné doby neoznámil, sdělili policisté.

Celá věc se nyní řeší jako podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví. Policisté shromažďovali získané informace, zajistili také kamerové záznamy, které vyhodnotili.

Nyní žádají  muže zachyceného na fotografiích, aby se přihlásil na tísňové lince 158 nebo přímo kontaktoval obvodní oddělení Havlíčkův Brod, telefon 974 271 651, e-mail hb.oop.havlbrod@pcr.cz.

„Dále žádáme občany, kteří muže poznali a vědí, o koho se jedná, nebo byli svědky fyzického napadení, aby se přihlásili se svým svědectvím na policii,“ uzavřela Lébrová.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Havlíčkův Brod, napadení, policie, svědci, pátrání, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté řeší případ rvačky na nádraží v Havlíčkově Brodě. Žádají veřejnost o spolupráci | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.