Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

V havlíčkobrodské nemocnici se někdo vloupal do automatu na kávu. Policie hledá dvojici z fotek

Havlíčkobrodští policisté prověřují vloupání do automatu na kávu, k němuž došlo v sobotu 17. února po 9. hodině v havlíčkobrodské nemocnici v Husově ulici. A obrací se i na veřejnost, která by mohla poznat dvojici na fotkách.

Jak dnes popsala policejní mluvčí Michaela Lébrová, pachatel za užití násilí vnikl do automatu na kávu, který se nachází na volně přístupné chodbě ve čtvrtém patře nemocnice. „Odcizil zásobník na mince s finanční hotovostí. Další škoda vznikla poškozením automatu," sdělila novinářům policejní mluvčí Michaela Lébrová. 

Po oznámení si případ převzali policisté, začali ho prošetřovat a také vyhodnocují záznamy z kamer. A potřebovali by zjistit totožnost muže na fotografiích, kteří se u automatu pohybovali, a mohli by tak poskytnout informace důležité pro objasnění případu.

„Žádáme občany, kteří dvojici poznají nebo mají informaci o tom, kde se v současné době nachází či pohybují, aby se přihlásili na tísňové lince 158 nebo přímo kontaktovali obvodní oddělení Havlíčkův Brod, telefon 974 271 651, email hb.oop.havlbrod@pcr.cz," dodává Lébrová. 

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR (redakčně upraveno) | Zdroj Policie ČR

Štítky pátrání, vloupání, automat, káva, policie, veřejnost, výzva, záznam, Havlíčkův Brod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V havlíčkobrodské nemocnici se někdo vloupal do automatu na kávu. Policie hledá dvojici z fotek | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.