Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Autu zhasl motor, jeho jízda z kopce skončila nehodou. Policii zaměstnávali i řidiči pod vlivem alkoholu

Nezodpovědní řidiči v pátek a sobotu zaměstnávali policii napříč krajem. Dva motoristé řídili, ačkoliv měli téměř tři promile alkoholu, seniorovi se pak rozjelo auto z kopce.

Poměrně kuriózní nehoda se stala v třebíčské Sokolské ulici v pátek 16. února přes osmou hodinou ranní. „Seniorovi couvajícímu z garáže s osobním vozidlem Hyundai v kopci zhasl motor a poté řidič nezvládl řízení a sjel z kopce dolů, kde vozidlo zadní částí narazilo do zaparkovaného vozidla Škoda, které bylo po střetu posunuto do za ním stojícího vozidla Volvo,“ okomentovala případ komisařka Michaela Lébrová.

Škoda je předběžně 130 tisíc, ke zranění žádných osob nedošlo, řidič je podezřelý z přestupku a dechová zkouška vyloučila, že by při nehodě hrál roli alkohol.

Jinak tomu bylo u devětatřicetiletého řidiče, kterého strážci zákona zastavili v pátek po jedenácté hodině večer u Putimova na Pelhřimovsku. Měl 2,79 promile alkoholu v dechu, proto přišel o řidičský průkaz a jeho cesta tím skončila.

Podobný výsledek měla dechová zkouška u čtyřiačtyřicetiletého řidiče, kterého policisté zastavili v Třebíčské ulici ve Velkém Meziříčí před čtvrtou hodinou ráno v sobotu 17. února. Měl 2,67 promile. „Policisté řidiči zakázali další jízdu, řidičský průkaz mu zadržen nebyl, neboť jej řidič při kontrole nepředložil. Vzhledem k tomu, že řidič nebyl schopen samostatné chůze, policisté ho zajistili a převezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění,“ dodala Lébrová.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Drbna

Štítky alkohol, nehoda, policie, Třebíč, okres Pelhřimov, Velké Meziříčí, Michaela Lébrová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Autu zhasl motor, jeho jízda z kopce skončila nehodou. Policii zaměstnávali i řidiči pod vlivem alkoholu | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.