Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Opilý muž šel Znojemskou ulicí od Cityparku a srazilo ho auto. Policie teď hledá svědky nehody

Jihlavští policisté se obrací na svědky, kteří by mohli pomoci s vyšetřováním dopravní nehody, jež se stala tento týden v Jihlavě. Figurovalo v ní osobní auto a také opilý chodec.

„Ve středu 7. února šel šestadvacetiletý muž před půl šestou večer po ulici Znojemská po chodníku ve směru chůze od nákupního centra k jihlavskému náměstí. V úseku ulice před křižovatkou s ulicí Čajkovského z důvodu obcházení jiného chodce vstoupil do komunikace a došlo pravděpodobně ke střetu s projíždějícím osobním automobilem. Chodec upadl zpět na chodník. Řidič vozidla, který střet ani nemusel zaznamenat, z místa dopravní nehody odjel,“ popsala mluvčí policie Jana Kroutilová.

Chodec utrpěl poranění a sanitka ho převezla na ošetření do nemocnice. Při dechové zkoušce mu policisté naměřili hodnotu 2,65 promile alkoholu.

S žádostí o spolupráci se nyní policisté obracejí na veřejnost. „Žádáme řidiče, který vozidlem o chodce zavadil, mohlo se jednat o střet zpětným zrcátkem, aby se přihlásil na tísňové lince 158. Policisté uvítají také svědectví osob, které střet vozidla s chodcem viděly, nebo by mohly poskytnout informace k tomu, co pádu chodce předcházelo a vedlo k jeho zranění,“ vyzývá mluvčí Kroutilová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Tomáš Kaser

Štítky nehoda, incident, chodec, alkohol, svědek, Znojemská, centrum, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý muž šel Znojemskou ulicí od Cityparku a srazilo ho auto. Policie teď hledá svědky nehody | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.