Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

Hledá se žena z Jihlavy, která se svým blízkým od Silvestra neozývá. Je nemocná a musí brát léky

Policisté hledají čtyřiatřicetiletou ženu, která bydlí v Jihlavě. Její blízcí ji naposledy viděli v místě jejího bydliště v Jihlavě. Z bytu na ulici Jiráskova odešla v dopoledních hodinách a následně o sobě nepodala žádnou zprávu.

„Pohřešovaná žena není ani kontaktní. Její blízcí začali mít o ženu obavu a obrátili se s žádostí o pomoc na policii. Policisté začali po přijetí oznámení po pohřešované ženě pátrat v okolí jejího bydliště, na dalších místech v Jihlavě a jiných lokalitách, u kterých vznikl předpoklad, že by se tam mohla nacházet. Na základě šetření policisté zjistili, že silvestrovskou noc zřejmě trávila v Hruškových Dvorech. Po pohřešované ženě policisté nadále pátrají,“ sdělila Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Pohřešovaná žena je Slovenka, má zdravotní obtíže a musí brát léky. Je vysoká přibližně 160 centimetrů, štíhlé postavy. Má tmavé rovné středně dlouhé vlasy. Vlasy nosívá upravené do culíku. Na sobě by mohla mít oblečenou dlouhou tmavě zelenou zimní bundu a modré riflové kalhoty, obuté černé tenisky. U sebe by mohla mít tmavě šedý batoh.

Policisté žádají občany, kteří mají informace o tom, kde by se žena mohla nacházet, aby se ihned obrátili na linku tísňového volání 158.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jakub Bartoš | Zdroj Policie ČR

Štítky pátrání, žena, nemoc, léky, pohřešovaná, Jihlava

Hledá se žena z Jihlavy, která se svým blízkým od Silvestra neozývá. Je nemocná a musí brát léky | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.