Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Trestný čin? Opilá řidička BMW dostala smyk, střet s protijedoucím vozidlem přinesl dvě zranění

Na pořádné problémy si zadělala řidička, která ve středu podvečer havarovala na Žďársku. Poté, co dostala smyk, narazila do protijedoucího vozidla. Nejenže zranila sebe a druhého řidiče, vše se odehrálo s notným množství alkoholu v jejím těle.

K dopravní něhodě dpšůp ve středu 6. prosince po páté hodině večer na silnici ve směru od obce Chlumek. „Řidička vozidla BMW při průjezdu zatáčky dostala smyk, který nezvládla, a došlo ke střetu s protijedoucím vozidlem Ford,“ popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Při havárii utrpěli zranění oba řidiči, řidička byla zdravotnickou záchrannou službou převezena na ošetření do nemocnice. Zatímco u řidiče fordu policisté provedenou dechovou zkouškou požití alkoholu vyloučili u řidičky BMW naměřili při dechové zkoušce hodnotu 2,5 promile alkoholu a obdobné hodnoty u ní ukázaly také opakované zkoušky.

Na vozidlech vznikla předběžně vyčíslená škoda za 140 tisíc korun. Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Případ i nadále prověřují.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Trestný čin? Opilá řidička BMW dostala smyk, střet s protijedoucím vozidlem přinesl dvě zranění | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.