Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Trefil svodidla, skončil na louce a nakonec v nemocnici. Řidič Audi nezvládl řízení, nadýchal skoro tři promile

Téměř tři promile alkoholu nadýchal osmatřicetiletý řidič po nehodě svého vozidla u Nové Bukové na Pelhřimovsku. Poté, co narazil do kovových svodidel, trefil i ohradník a skončil až na přilehlé louce. Sám se přitom zranil.

K dopravní nehodě došlo ve čtvrtek 23. listopadu před třetí hodinou odpoledne. Osmatřicetiletý řidič vozidla Audi jel do Nové Bukové ve směru od Horní Cerekve, nezvládl ale řízení, vyjel na krajnici a narazil do kovových svodidel.

„Dále přejel mimo vozovku, kde narazil do dřevěného sloupku ohradníku a následně havaroval na louce,“ popsala další trajektorii vozidla policejní mluvčí Jana Kroutilová s tím, vyčíslená škoda je víc než 160 tisíc korun. 

Řidič při nehodě utrpěl zranění a byl záchrankou transportován do jihlavské nemocnice. Provedená dechová zkouška vykázala hodnotu 2,66 promile alkoholu, opakované zkoušky dopadly podobně, a tak policisé provinilci zadrželi řidičský průkaz.

„Zahájili jsme úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ dodala závěrem Kroutilová. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Dalibor Mašek | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, alkohol, Pelhřimovsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Recidivistům vždy hned nasadit monitorovací náramky které jsou vyvinuty kvůli přetíženým věznicím, zákaz požívání alkoholu a drog, povinnost zdržovat se v práci nebo doma, jinak se z toho bendobahna nevyhrabeme. O důvodech dnešního marasmu píšu v diskusích pod Komentáře, Glosy a další články.

Sobota, 25. listopadu 2023, 09:47Odpovědět

Trefil svodidla, skončil na louce a nakonec v nemocnici. Řidič Audi nezvládl řízení, nadýchal skoro tři promile | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.