Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Muž z Batelova vyrazil minulý týden kempovat, doposud se ale nevrátil. Bylo po něm vyhlášeno pátrání

Policie se obrací na veřejnost s žádostí o spolupráci při pátrání po sedmačtyřicetiletém Janu Tomšíkovi z Batelova. Ten už před týdnem vyrazil z místa svého bydliště kempovat, ale doposud se nevrátil a nedal o sobě nikomu vědět.

Z Batelova, místa svého bydliště, odešel sedmačtyřicetiletý muž v noci ze čtvrtka 24. srpna na pátek. Vzal si s sebou věci na kempování, mobilní telefon však u sebe nemá. Protože se zatím nevrátil a do současné doby o sobě nepodal žádnou zprávu, po vyčerpání svých možností se jeho blízcí obrátili se na policii.

Pohřešovaný Jan Tomšík je vysoký 187 cm, štíhlé postavy. Má hnědé vlasy a vousy nosí upravené na tzv. strniště. „Při odchodu měl na sobě pravděpodobně oblečené modré tříčtvrteční džínové kalhoty a tmavě modrou šusťákovou bundu, obuté by mohl mít botasky tmavě modré barvy nebo zelené s neonovými prvky. U sebe má zřejmě větší batoh maskáčové barvy, menší modrý batoh a stan modré barvy,“ popisuje Jana Kroutilová, policejní mluvčí.          

Policisté vyhlásili po pohřešovaném muži celostátní pátrání. Pátrali po něm v lokalitě obce, širokém okolí a rekreačních oblastech, prověřili i místa, která v minulosti navštěvoval, nebo taková, u kterých vzniklo podezření, že by se tam mohl nacházet. „Pohřešovaný muž by se mohl pohybovat na Třeboňsku, neboť má k této oblasti velmi kladný vztah, nelze ale vyloučit, že se může nacházet na jiném místě republiky,“ doplnila Kroutilová.

Kriminalisté apelují na občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaný muž v současné době nachází nebo pohybuje, aby se přihlásili na lince tísňového volání 158.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky pátrání, Batelov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž z Batelova vyrazil minulý týden kempovat, doposud se ale nevrátil. Bylo po něm vyhlášeno pátrání | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.