Počasí dnes19 °C, zítra18 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Policisté vyšetřují krádež mobilního telefonu. Pátrají po muži z fotografie

Policisté se obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při vyšetřování krádeže mobilního telefonu. V souvislosti s tímto případem hledají muže, který je zachycený na snímku. Jakékoliv informace můžou lidé sdělit policistům na tísňové lince 158 nebo přímo obvodnímu oddělení Havlíčkův Brod na čísle 974 271 651.

„Ke krádeži došlo v úterý 11. července v dopoledních hodinách na vlakovém nádraží na ulici Nádražní v Havlíčkově Brodě. Pachatel v místech mezi nádražní halou a prostorem nástupišť využil chvilkové nepozornosti muže, a vytáhl mu z kapsy u kalhot mobilní telefon, s kterým následně utekl,“ popsala mluvčí policie Michaela Lébrová.

V souvislosti s případem by policisté potřebovali zjistit totožnost muže na fotografii a s žádostí o spolupráci se proto obracejí na veřejnost. „Žádáme občany, kteří muže na fotografii poznají nebo mají informaci o tom, kde se v současné době nachází či pohybuje, aby se přihlásili na tísňové lince 158 nebo přímo kontaktovali obvodní oddělení Havlíčkův Brod 974 271 651,“ dodala mluvčí policie.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Havlíčkův Brod, krádež, pátrání, mobilní telefon

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Dokud bude lupičům, zlodějům, násilníkům ,,hrozit" podmínka, nic se v mafianově nezmění. Kde jsou sledovací náramky které by se hned pachatelům nasadily ? O důvodech dnešního marasmu píšu v diskusích pod Komentáře, Glosy a dalšími články zde.

Úterý, 8. srpna 2023, 12:58Odpovědět

Policisté vyšetřují krádež mobilního telefonu. Pátrají po muži z fotografie | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.