Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Po pondělní vážné nehodě u Moravských Budějovic zemřel i třetí mladík

Po pondělní havárii na Třebíčsku, při níž dva mladí lidé přišli o život, zemřel ve středu také devatenáctiletý spolujezdec, jenž byl při nehodě těžce zraněn.

Nehoda se stala v pondělí kolem 18:30 u obce Zvěrkovice u Moravských Budějovic směrem na Znojmo. Nákladní vůz Iveco jel ve směru od Moravských Budějovic na Znojmo a z dosud nezjištěných příčin narazil do zadní části osobního automobilu Fiat, ve kterém cestovali tři mladí muži. „Řidič osobního auta chtěl odbočit vlevo na obec Zvěrkovice, přičemž dával přednost protijedoucímu nákladnímu automobilu MAN. Při nárazu vozidla Iveco do zadní části osobního auta bylo toto vozidlo odraženo a střetlo se nákladním automobilem MAN,“ popsal už dříve policejní mluvčí David Linhart.

O nehodě jsme informovali dříve ZDE.

Dva mladí muži z osobního automobilu ve věku 18 a 19 let pocházející z Třebíčska utrpěli těžká zranění, kterým na místě podlehli. Třetí mladík byl s vážnými zraněními transportován do brněnské nemocnice. V nemocnici skončil se zraněním i dvacetiletý řidič vozu Iveco. Silnice byla po nehodě několik hodin uzavřena, policisté odkláněli dopravu na objízdné trasy. Škoda přesáhla 400 tisíc korun. U obou řidičů nákladních vozidel bylo požití alkoholu vyloučeno dechovou zkouškou.

Téměř na stejném místě se stala tragická nehoda také 16. listopadu. Řidič osobního auta přejel do protisměru, kde se čelně srazil s kamionem. Auto začalo po nárazu hořet. Zemřeli v něm tři lidé.

Při nehodách na silnicích Kraje Vysočina letos zemřelo už 31 lidí.

Foto Dominik Svoboda | Zdroj ČTK

Štítky havárie, Moravské Budějovice, automobil, okres Třebíč, Iveco, nákladní automobil, Znojmo, Fiat, Zvěrkovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po pondělní vážné nehodě u Moravských Budějovic zemřel i třetí mladík | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.