Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Neférově tři na jednoho. Policie pátrá po agresorech, kteří u brtnického zámku zmlátili muže

Jihlavští policisté žádají veřejnost o spolupráci v souvislosti s napadením muže, ke kterému došlo začátkem června v Brtnici. Napadli ho tři útočníci, jejichž totožnost je třeba zjistit, hlásit se však mohou i svědci události.

K incidentu došlo v neděli 4. června krátce před druhou hodinou v noci na ulici Zámek, před vchodem do areálu brtnického zámku. Původně slovní rozepře vyústila ve fyzické napadení trojice mužů vůči jednomu poškozenému. „Toho agresoři několikrát udeřili a v útoku pokračovali i poté, co upadl na zem. Napadený muž utrpěl zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření v nemocnici,“ uvedla policejní mluvčí Michaela Lébrová.

Policisté se nyní obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při zjišťování totožnosti tří útočníků. První z nich byl vysoký kolem 180 cm, silnější postavy, vlasy nakrátko střižené s delším plnovousem. Oblečen byl v tmavé mikině a černých kraťasech. „Druzí dva muži byli štíhlejší postavy, vysocí také kolem 180 cm, přičemž jeden z nich měl také nakrátko střižené vlasy a husté vousy, oblečen byl v červené mikině a riflových kalhotách,“ upřesnila Lébrová.

Policie žádá občany, kteří byli svědky napadení muže a mohli by poskytnout jakékoliv informace vedoucí k trojici útočníků, aby se přihlásili na tísňové lince 158.

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky napadení, pátrání, Brtnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neférově tři na jednoho. Policie pátrá po agresorech, kteří u brtnického zámku zmlátili muže | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.