Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Záchranné složky vyjížděly k nehodě tří aut. Jeden z řidičů nedodržel bezpečnou vzdálenost

Kvůli nedodržení bezpečné vzdálenosti boural na silnici I/23 na Třebíčsku v katastru obce Vladislav řidič Volkswagenu. Hmotná škoda se dostala na zhruba 140 tisíc korun.

Incident se odehrál v sobotu 17. června krátce před 11. hodinou.

„Řidič s osobním vozidlem Volkswagen projížděl po silnici ve směru jízdy od obce Vladislav a jel směrem na Třebíč, přičemž nedodržel dostatečnou bezpečnou vzdálenost za před ním jedoucím osobním vozidlem Land Rover. Řidič tohoto vozidla byl nucen zastavit z důvodů vyvolaných silničním provozem a řidič vozidla Volkswagen do něho zezadu narazil. Po nárazu bylo vozidlo Land Rover odhozeno na před ním stojící vozidlo Hyundai, jehož řidič také zastavil z důvodů vyvolaných silničním provozem,“ popsala Dana Čírtková, mluvčí krajských policistů.

Při nehodě utrpěl jeden z řidičů zranění, se kterým ho sanitka převezla do třebíčské nemocnice k vyšetření. Po něm byl propuštěný domů. Nikdo další se naštěstí nezranil, na vozidlech vznikla hmotná škoda ve výši asi 140 tisíc korun.

„Policisté provedli u všech tří řidičů dechové zkoušky, kdy všechny měly negativní výsledek. Věc dopravní nehody vyřešili policisté na místě s viníkem nehody uložením pokuty v příkazním řízení,“ doplnila závěrem Čírtková.

Ohodnoť článek

Foto Tomáš Kaser | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, vzdálenost, zranění, nemocnice, Vladislav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Záchranné složky vyjížděly k nehodě tří aut. Jeden z řidičů nedodržel bezpečnou vzdálenost | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.