Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Dvojice zlodějů odnosila z prodejny do auta na sto triček, před spravedlností ale neujela

K neobvyklé krádeži došlo v minulém týdnu v Třebíči. Dvojice pachatelů nepozorovaně nanosila z prodejny do svého vozidla přibližně sto triček v hodnotě přes 30 tisíc korun. Krádež ale nezůstala bez povšimnutí, oba jsou podezřelí ze spáchání trestného činu.

Dvojice vyrazila ve čtvrtek 11. května z Prahy s cílem odcizit oblečení a získat peníze následným prodejem. To, že ke krádeži došlo zrovna v Třebíči, bylo otázkou náhody. Muž zaparkoval u prodejny a přišlo na řadu obhlédnutí obchodu. Kolem páté hodiny večer pak postupně nepozorovaně odnosili různá trička, která ukrývali do tašek. Odcizené věci ukládali do auta, a když se jim zdálo, že už mají věcí dost, společně odjeli.

Chybějící množství zboží ale přece jen vzbudilo pozornost a policisté přijali trestní oznámení a na základě šetření se jim podařilo zjistit totožnost podezřelého muže i ženy. „Oba vypátrali a do Třebíče se tak muž a žena i s odcizeným oblečením museli vrátit,“ potvrdila neslavný konec kriminální akce policejní mluvčí Jana Kroutilová. „Policejní komisař sdělil sedmapadesátiletému muži a třiapadesátileté ženě podezření ze spáchání trestného činu krádeže,“ dodala.

Muž byl v minulosti již opakovaně odsouzen za různorodou trestnou činnost, trestní minulost má již za sebou i zadržená žena. Případ kriminalisté řeší ve zkráceném přípravném řízení.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky Třebíč, krádež, trika

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvojice zlodějů odnosila z prodejny do auta na sto triček, před spravedlností ale neujela | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.