Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

VIDEO: Cizinec v autě převážel padělky luxusních značek za 10 milionů. Podívejte se na zásah celníků

Celníci na Vysočině zajistili ve středu 19. dubna na dálnici D1 padělky luxusních módních značek. Jejich hodnota se dostala na více než 10 milionů korun. Šlo o napodobeniny značek jako třeba Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Adidas či Chanel.

„Na parkovišti Pávov ve směru na Prahu zastavila hlídka mobilního dohledu dodávkové vozidlo s rumunskou imatrikulací a při kontrole zavazadlového prostoru dodávky bylo nalezeno větší množství padělků luxusních značek oděvů, obuvi a hodinek. Kvůli bezpečnosti při provádění kontroly bylo vozidlo navedeno do areálu vysočinského celního úřadu u exitu 112, kde bylo pokračováno v kontrole," sdělil ve zprávě pro novináře Richard Zeman, mluvčí Celního úřadu pro Kraj Vysočina. 

Celkem šlo o 636 padělků, u něhož by souhrnná cena originálních výrobků činila více než deset milionů korun. Jednalo se o „fejky“ módních značek Emporio Armani, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Adidas, Hugo Boss, Dior, Gucci, Chanel, Lacoste, Michael Kors, Versace, Louis Vuttion nebo Rolex.

„Zajištěné zboží skončilo ve skladu celního úřadu. V případě, že se majitelé ochranných známek rozhodnou využít takzvaný zjednodušený postup, bude zboží následně zlikvidováno," dodal mluvčí Zeman. 

Ohodnoť článek

Foto Celní úřad pro Kraj Vysočina | Zdroj Celní úřad pro Kraj Vysočina

Štítky padělek, zboží, módní, luxus, značka, celníci, kontrola, zboží, dálnice, D1

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Cizinec v autě převážel padělky luxusních značek za 10 milionů. Podívejte se na zásah celníků | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.