Počasí dnes12 °C, zítra19 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Měl zákaz pobytu v jihlavském okrese, přitom zde kradl. Recidivistovi hrozí pobyt za mřížemi

Na pobyt za mřížemi si zřejmě zadělal čtyřicetiletý muž, který v neděli a pondělí kradl v jihlavských obchodech. Situaci mu ztěžuje i fakt, že už byl v minulosti opakovaně soudně trestán a měl mimo jiné uložen i zákaz pobytu v okrese Jihlava.

Notorický zloděj odcizil v pondělí 13. února z jihlavského obchodního domu v Brněnské ulici ruční svítilnu a snažil se odejít bez zaplacení. Toho si všiml pracovník ostrahy, který přivolal policii. Ta zjistila, že čtyřicetiletý muž byl v minulosti již opakovaně soudně trestán za různorodou trestnou činnost. „Naposledy byl odsouzen na konci loňského roku a má mimo jiné uložený trest zákazu pobytu na jihlavském okrese na dobu dvou let,“ doplnila policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Krádeže se navíc v Jihlavě dopustil také o den dříve, kdy v jiné prodejně odcizil cukrovinky, bagety a uzeniny. „Policejní inspektor pachateli sdělil podezření ze spáchání trestného činu krádeže a dále je podezřelý z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí,“ informovala Kroutilová. Případ policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky Jihlava, krádež

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Měl zákaz pobytu v jihlavském okrese, přitom zde kradl. Recidivistovi hrozí pobyt za mřížemi | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.