Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Policie řeší zranění opilého muže na schodišti v Jihlavě a hledá dvojici mužů na fotce

Jihlavští policisté řeší událost, během které se zranil šestapadesátiletý muž. A hledají dva muže, kteří jsou zachycení na fotografii. Ti by mohli při vyšetřování poskytnout důležité informace.

„Oznámení o případu přijali policisté v sobotu 21. ledna. Zranění utrpěl muž, který byl pod vlivem alkoholu. K události došlo kolem půl desáté večer v budově na Masarykově náměstí v Jihlavě, a to v prostoru podesty schodiště vedoucího k restauraci u ulice Židovská. Zraněný šestapadesátiletý muž byl zdravotnickou záchrannou službou převezen do jihlavské nemocnice, kde byl hospitalizován,“ popisuje Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Po oznámení se případem začala zabývat policie, která mimo jiné vyhodnotila také záznamy z kamer. Nyní se obrací na veřejnost, protože by potřebovala zjistit totožnost dvou mužů zachycených na fotce.

„Jedná se o osoby, které by mohly poskytnout svědectví k vzniku zranění muže a okolnostech, které mu předcházely. Žádáme muže na fotografii nebo občany, kteří je poznají, případně mají informace, kde se aktuálně nacházejí či pohybují, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158,“ vyzývá veřejnost mluvčí Kroutilová.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky pátrání, vyšetřování, zranění, alkohol, promile, restaurace, schodiště, fotografie, svědek, veřejnost, policie, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie řeší zranění opilého muže na schodišti v Jihlavě a hledá dvojici mužů na fotce | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.