Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

V trolejbuse v Jihlavě chlapec napadl dívku, ta musela být hospitalizovaná. Útočníka i svědky teď hledá policie

, aktualizováno 24. ledna 2023, 15:49

Jihlavští policisté šetří napadení dívky, k němuž došlo v Jihlavě v pondělí 23. ledna. A obrací se i na veřejnost, protože by potřebovali zjistit totožnost chlapce jedoucího v trolejbuse a jeho doprovodu.

„V pondělí 23. ledna jela nezletilá dívka po půl osmé ráno v trolejbusu linky B číslo vozu 73 na trase mezi zastávkou Brněnský kopec ve směru k zastávce Demlova. V trolejbusu cestovali ještě další lidé. Dívka byla během jízdy slovně a poté fyzicky napadena ze strany chlapce, po útoku upadla na zem. Chlapec poté vystoupil a spolu s ním odešel také starší muž. Dívka vystoupila na zastávce Demlova a místo poté opustila. Zranění, které utrpěla, si ale následně vyžádalo převezení do jihlavské nemocnice, kde byla hospitalizována,“ popisuje Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Případem se ihned začala zabývat policie. A nyní se obrací na veřejnost. Lidé by mohli pomoci při zjišťování totožnosti chlapce a staršího muže, který šel s ním. „Jedná se o nezletilého chlapce, hubené postavy, který měl na sobě oblečenou tmavou bundu, na hlavě měl modrou čepici a na zádech tmavý batoh,“ dodává mluvčí Kroutilová.

Policie žádá cestující z trolejbusu, kteří napadení zaznamenali nebo by mohli poskytnout informace k chlapci a jeho doprovodu, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158. „Policisté také uvítají, pokud se přihlásí žena, která dívce na zastávce po vystoupení pomáhala, a jakékoli jiné informace směřující k objasnění případu,“ vyzývá Kroutilová.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Tomáš Kaser

Štítky napadení, trolejbus, MHD, dívka, chlapec, veřejnost, svědek, policie, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V trolejbuse v Jihlavě chlapec napadl dívku, ta musela být hospitalizovaná. Útočníka i svědky teď hledá policie | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.