Počasí dnes10 °C, zítra13 °C
Pondělí 30. září 2024  |  Svátek má Jeroným
Bez reklam

Předvánoční atmosféra jak má být. Dvě opilé mladistvé napadaly hosty jihlavské restaurace

Návštěvníkům jedné jihlavské restaurace kazily předvánoční pohodu dvě opilé nezletilé dívky, které osoby ve svém okolí slovně i fyzicky napadaly. Přivolaná policie odvedla hrubiánky do nemocnice k vyšetření, informování byli jejich rodiče i OSPOD.

K nepříjemným chvilkám došlo v pátek 23. prosince po deváté hodině večer v jedné z restaurací na jihlavském Masarykově náměstí. Uvnitř se nacházely dvě opilé dívky, které se chovaly agresivně a na hosty restaurace slovně i fyzicky útočily.

„Přivolaní policisté následně zjistili, že se jedná o dívky, kterým ještě nebylo osmnáct let. Jedné naměřili hodnotu dvě promile a druhá měla bezmála jedno promile alkoholu v dechu,“ informovala policejní mluvčí Jana Kroutilová. Zdravotnická záchranná služba odvezla dívky na vyšetření do nemocnice.

Dále policisté o situaci informovali rodiče dívek. Hrubé jednání v restauraci šetří pro podezření ze spáchání přestupku proti občanskému soužití. Dále zjišťují, za jakých okolností se nezletilé dívky k alkoholu dostaly. O případu byl informován také odbor sociálně právní ochrany dětí.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com | Zdroj Policie ČR

Štítky opilost, Jihlava, restaurace, mladistvý

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Martin Linhart

Šéfredaktor a napíše....dívky kazili....?!

Středa, 28. prosince 2022, 19:21Odpovědět

Roman Dlouhy

Kdyby aspon vypadaly jak na tom obrázku. Ale něco mi říká, že to žádné něžné, subtilní panenky, co to jen nezkušeně přehnaly s chlastem, nebyly. Jihlava je město plné kontrastů, takže at si každej domyslí.

Středa, 28. prosince 2022, 16:05Odpovědět

Předvánoční atmosféra jak má být. Dvě opilé mladistvé napadaly hosty jihlavské restaurace | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.