Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Muž na Jihlavsku vzal během hádky na ženu půllitr. Vážně ji pořezal v obličeji, hrozí mu deset let za mřížemi

Přibližně měsíc si vyžádá léčba mladé ženy, kterou v obci na Jihlavsku zranil její dlouholetý známý. Ten neváhal a během hádky na ni vzal půllitr, tím ji udeřil do obličeje.

Na základě shromážděných důkazů zahájil policejní komisař trestní stíhání šestačtyřicetiletého muže z Jihlavska. „Muž byl obviněn ze spáchání zvlášť závažného zločinu těžkého ublížení na zdraví ve stadiu pokusu,“ řekl Jakub Pivoňka, vedoucí oddělení obecné kriminality.

Žena se s mužem znala v souvislosti s tím, že jí pronajímal bydlení v jeho objektu. V říjnu v obci na Jihlavsku ve večerních hodinách mezi nimi došlo nejprve k hádce, která ale vyústila na zahradě u domu v napadení.

„Muž je obviněn z toho, že ženu udeřil skleněným silnostěnných půllitrem do oblasti obličeje. Úder byl veden takovou intenzitou, že se půllitr rozbil a způsobil ženě řezné rány. Utrpěla vážná zranění v oblasti obličeje, která si vyžádala přivolání zdravotnické záchranné služby a transport do jihlavské nemocnice na ošetření,“ jmenuje Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky útok, hádka, zranění, obličej, půllitr, sklo, nemocnice, léčba, policie, okres Jihlava, Lékárenský komplex Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž na Jihlavsku vzal během hádky na ženu půllitr. Vážně ji pořezal v obličeji, hrozí mu deset let za mřížemi | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.