Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Na přechodu v Náměšti nad Oslavou usmrtila řidička psa. Hledají se svědci nehody

Nešťastný střet se odehrál v úterý odpoledne v Náměšti nad Oslavou. Na tamějším přechodu pro chodce srazila řidička osobního auta psa, kterého doprovázela nezletilá chodkyně. Té se nic nestalo, ale pes byl usmrcen. Policisté se obrací na veřejnost o svědectví této nehody.

Nehoda se stala deset minut před 15. hodinou v Náměšti nad Oslavou na ulici Třebíčská na vyznačeném přechodu pro chodce u domu číslo popisné 127. Zatím neustanovená řidička s vozidlem Peugeot Partner zelené barvy nezjištěné registrační značky projížděla po silnici ve směru jízdy od Třebíče a pokračovala směrem k centru Náměště nad Oslavou.

Vjela na vyznačený přechod pro chodce v okamžiku, kdy po tomto přecházela nezletilá chodkyně se psem. Došlo ke střetu, při kterém byl usmrcen pes, chodkyně zraněna nebyla.  Řidička s vozidlem zaparkovala na parkovišti v přilehlé ulici, kde zřejmě delší dobu čekala, co se bude dít, a poté odjela směrem k centru obce.  Usmrcením psa vznikla hmotná škoda ve výši asi 4 tisíce korun.

Policisté se v souvislosti s vyšetřováním dopravní nehody obracejí na případné svědky, kteří by mohli poskytnout informace k průběhu této nehody, zejména k totožnosti řidičky zeleného vozidla. Obrací se také  přímo na řidičku, která měla na nehod účast, aby sama kontaktovala Policii České republiky. 

S informacemi se můžete se obrátit na linku tísňového volání. 158, můžete kontaktovat přímo policisty Dopravního inspektorátu Třebíč na telefonním čísle 974 277 251, případně zaslat informaci na e-mail: tr.di.sektret@pcr.cz

Foto Dominik Svoboda | Zdroj Policie České republiky

Štítky pes, havárie, Náměšť nad Oslavou, přechod pro chodce, Třebíč, Peugeot Partner, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na přechodu v Náměšti nad Oslavou usmrtila řidička psa. Hledají se svědci nehody | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.