Počasí dnes19 °C, zítra19 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

Brutální napadení v Havlíčkově Brodě: Muže čeká operace a dlouhé léčení. Byli to cikáni, říká jeho manželka

V sobotu večer došlo v Havlíčkově Brodě k fyzickému, údajně nevyprovokovanému napadení, ze kterého si postižený muž odnesl mnohačetná poranění. Na případ upozornil redakci Drbny příspěvek pod jiným článkem, incident následně potvrdila i policie.

K fyzickému napadení došlo v sobotu 8. října krátce po sedmé hodině večer v lokalitě Sídliště Pražská v Havlíčkově Brodě, potvrdila policejní mluvčí Michaela Lébrová„Muž utrpěl zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření s následnou hospitalizací,“ dodala.

S podrobnostmi celého incidentu přišla manželka napadeného muže Dagmar L. na svém facebookovém profilu. „Pár - muž a žena - našich nepřizpůsobivých občanů, cikánů, rozhodl, že brutálně napadne mého muže,“ stojí v jejím příspěvku. Přiblížila též rozsah zdravotních následků svého chotě: „Leží v nemocnici s otevřenou zlomeninou horní levé končetiny, má zlomený nos a na levé oko vidí pouze částečně. Čeká ho náročná operace a dlouhá rekonvalescence.“

Dagmar L. ve svém příspěvku děkuje svědkovi, který jejímu muži zavolal pomoc, a zároveň s krátkým popisem pachatele vyzývala další, aby se s případným svědectví obrátili na policii. Ta už v souvislosti s  tímto případem prověřuje podezřelého muže z Havlíčkobrodska. „V současné době provádí policisté nezbytné úkony trestního řízení. Další informace poskytneme hned, jak to bude možné,“ zodpověděla redakční dotaz Michaela Lébrová. 

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com | Zdroj Policie ČR

Štítky Havlíčkův Brod, napadení, násilí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lenka Kuchařová

A to snad někoho udivuje,že Romové napadli muže?to je u nich přece běžná záležitost....

Úterý, 11. října 2022, 09:53Odpovědět

Brutální napadení v Havlíčkově Brodě: Muže čeká operace a dlouhé léčení. Byli to cikáni, říká jeho manželka | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.