Počasí dnes8 °C, zítra13 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Vážná nehoda v Jihlavě. Řidička nedala přednost autu jedoucímu na hlavní silnici, tři zraněné odvezla sanitka

K vážné dopravní nehodě došlo v pondělí 15. srpna po 11. hodině v Jihlavě na Heroltické ulici. Devětašedesátiletá řidička automobilu VW Polo nedala přednost řidiči ve Volkswagenu Passat a došlo ke střetu.

Podle informací od policie žena vjela na hlavní silnici v době, kdy po komunikaci projíždělo vozidlo VW Passat. Auta se srazila. „Po nárazu byl automobil VW Polo odhozen na stojící vozidlo Škoda Fabia. Při dopravní nehodě se zranila řidička a její spolujezdkyně, obě byly zdravotnickou záchrannou službou s podezřením na vážné zranění převezeny do jihlavské nemocnice. Dále utrpěla zranění spolujezdkyně z vozidla Škoda, která byla převezena na ošetření do nemocnice v Jihlavě,“ sdělila podrobnosti k nehodě Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Policisté místo nehody ohledali a zadokumentovali. Provedenými dechovými zkouškami u řidičů požití alkoholu vyloučili. Při nehodě vznikla na vozidlech předběžně vyčíslená škoda za 180 tisíc korun, další škoda byla způsobena na směrovém sloupku. „Dopravní nehodu policisté šetří,“ dodala Kroutilová.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, přednost, hlavní, střet, zranění, Heroltická, Jihlava, Volkswagen Passat, Volkswagen Polo, Lékárenský komplex Jihlava, Škoda Fabia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vážná nehoda v Jihlavě. Řidička nedala přednost autu jedoucímu na hlavní silnici, tři zraněné odvezla sanitka | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.