Počasí dnes16 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Z ústavu pro mládež ve čtvrtek odešla šestnáctiletá dívka s dcerou, je po nich vyhlášeno celostátní pátrání

Celostátní pátrání bylo vyhlášeno po šestnáctileté Růženě Gáborové, která se svojí dcerou ve čtvrtek odpoledne opustily středisko výchovné péče v Černovicích na Pelhřimovsku a od té doby se neozvala.

Šestnáctiletá dívka se se svojí dcerou z vycházky dosud nevrátila a je stále nekontaktní. Policisté ihned po přijetí oznámení začali po pohřešované a jejím dítěti pátrat po celém území republiky. 

Dívka měla osobní vazby na Českobudějovicku. Na základě posledních šetření policisté zjistili, že by se mohla pohybovat v Karlových Varech. Nelze ale vyloučit, že se nachází kdekoliv na území České republiky.

Růžena Gáborová je vysoká přibližně 160 cm, má oválný obličej, štíhlou postavu, středně dlouhé odbarvené vlasy hnědo-zrzavé. „Nad levým palcem ruky vytetovaný motiv “ZDENĚK“ o velikosti 4,5 x 1 cm. Na levé straně krku má pihu o velikosti 0,6 cm. Při odchodu měla na sobě oblečenou bílou propínací sukni na kolena, černé tílko a černé pantofle,“ doplňuje identifikaci policejní mluvčí Michaela Lébrová. Dle zjištěných informací má kočárek značky White Lux s růžovou korbou a bílou boudou.

„Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde by se dívka s dítětem mohla nacházet nebo pohybovat, aby se policistům přihlásili na lince tísňového volání 158,“ apeluje Lébrová.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR, Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky pátrání, Černovice, okres Pelhřimov, Česko, Karlovy Vary, okres České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z ústavu pro mládež ve čtvrtek odešla šestnáctiletá dívka s dcerou, je po nich vyhlášeno celostátní pátrání | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.