Počasí dnes19 °C, zítra19 °C
Pondělí 13. května 2024  |  Svátek má Servác
Bez reklam

Motorkář při předjíždění narazil do odbočujícího traktoru. Se zraněním musel do nemocnice

Zraněním motorkáře skončila úterní dopravní nehoda, která se stala v katastru Výčap na Třebíčsku. Došlo zde ke střetu zmíněného motorkáře s traktorem.

„Po čtvrté hodině odpoledne jel řidič motocyklu Honda ve směru od Jaroměřic nad Rokytnou a při předjíždění vozidel narazil do zadní části návěsu traktoru jedoucího ve stejném směru, který v tu dobu odbočoval vlevo. Motocyklista se při nehodě zranil a zdravotnickou záchrannou službou byl převezen na ošetření do třebíčské nemocnice,“ popisuje incident policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Dechovou zkouškou policisté u řidičů požití alkoholu vyloučili, provedli šetření, zadokumentování a ohledání. Na motorce vznikla škoda přibližně za deset tisíc korun. Dopravní nehodu policisté šetří.

Ohodnoť článek

Foto ZZS Kraje Vysočina

Štítky nehoda, střet, motorka, traktor, odbočování, předjíždění, zranění, nemocnice, Výčapy, úraz, okres Třebíč, Honda, Jaroměřice nad Rokytnou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motorkář při předjíždění narazil do odbočujícího traktoru. Se zraněním musel do nemocnice | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.