Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

VIDEO: Pondělní nehoda na D1 má třetí oběť. V nemocnici ráno zemřel zraněný cizinec z dodávky

, aktualizováno 7. června 2022, 14:45

Už třetí oběť má pondělní dopravní nehoda, která se stala na D1 na Vysočině, konkrétně na 128. kilometru dálnice na Žďársku. Svému zranění na místě podlehli dva muži cizí národnosti, dva další zranění muži byli letecky transportováni do nemocnice. Jeden z nich dnes ráno v nemocnici zemřel.

Podle informací od policie při nehodě osobní auto najelo při předjíždění bokem do vozíku taženého dodávkou, která měla rumunskou registrační značku. „Nehodou se zabývají kriminalisté pro podezření z usmrcení z nedbalosti," řekla mluvčí policie Dana Čírtková s tím, že se standardně musí prověřit všechny okolnosti této tragické nehody. Blíž nehodu nekomentovala. Už dřív uvedla, že dechová zkouška u řidiče osobního auta byla negativní.

Nehoda se stala v pondělí po 14. hodině na 128. kilometru dálnice na Žďársku. V dodávce cestovalo pět lidí, dva z nich při nehodě zemřeli, tři se zranili. Dva zraněné přepravili záchranáři letecky do nemocnice v Brně, jeden dnes zemřel. Třetí zraněný skončil s lehčím zraněním v jihlavské nemocnici. Dálnice byla po nehodě asi šest hodin neprůjezdná.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Twitter / ŘSD, Policie ČR | Zdroj ČTK, Policie ČR

Štítky dálnice, nehoda, úmrtí, D1, Vysočina, nemocnice, havárie, Dálnice D1, úraz, okres Žďár nad Sázavou, Kraj Vysočina, Brno, Lékárenský komplex Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Pondělní nehoda na D1 má třetí oběť. V nemocnici ráno zemřel zraněný cizinec z dodávky | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.