Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Motoristé, nebyli jste svědky dubnové smrtelné nehody? Policie vás potřebuje k objasnění případu

Policisté z oddělení obecné kriminality se obracejí na motoristickou veřejnost s naléhavou žádostí o spolupráci při objasňování okolností tragické dopravní nehody, ke které došlo 19. dubna tohoto roku. Střet dvou vozidel mezi obcemi Rozkoš a Skála na Havlíčkobrodsku si vyžádal jeden lidský život.

K čelnímu střetu Škody Octavie modré barvy a Toyoty Rav 4 červené barvy došlo v 7 hodin ráno na silnici I/34 v katastru obce Herálec. Bilance nehody byla bohužel tragická, jedna osoba utrpěla smrtelná zranění. „V autě, které přejelo do protisměru, zemřela spolujezdkyně," potvrdila krátce po nehodě policejní mluvčí Dana Čírtková.

K tragické nehodě došlo v úterý ráno na silnici I/34 mezi obcemi Skála a Rozkoš na Havlíčkobrodsku. Střetla se zde čelně dvě osobní vozidla, přičemž jedna osoba utrpěla smrtelné zranění. Silnice je v současné době uzavřena.

Policie se nyní obrací se případné svědky, kteří by mohli svou výpovědí přispět k objasnění dopravní nehody, zvláště pak řidiče, kteří k místu dopravní nehody přijížděli ze směru od Humpolce a na místě dopravní nehody poskytovali první pomoc, aby se přihlásili na tísňovou linku Policie České republiky 158.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky úmrtí, nehoda, pátrání, okres Havlíčkův Brod, dopravní nehoda, Toyota, Škoda Octavia, Policie České republiky, Herálec, Humpolec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motoristé, nebyli jste svědky dubnové smrtelné nehody? Policie vás potřebuje k objasnění případu | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.