Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Šlápla na brzdu, ale střetu s mladou chodkyní nezabránila. Devítiletá dívka musela do nemocnice

Ke střetu osobního vozidla a chodkyně došlo ve čtvrtek dopoledne v obci Veselý Žďár na Havlíčkobrodsku. Ani intenzivní brždění nezabránilo lehkým zraněním devítileté dívky.

K dopravní nehodě došlo ve čtvrtek 14. dubna deset minut před polednem na místní komunikaci v katastru obce Veselý Žďár. Po místní komunikaci projížděla řidička s osobním automobilem značky Renault, která jela ve směru od silnice III/34723.

„Z levé strany komunikace bezprostředně před její vozidlo do jízdní dráhy náhle vstoupila do vozovky zpoza keře a vstupní brány na přilehlý pozemek nezletilá chodkyně. Na tuto situaci řidička osobního automobilu zareagovala sešlápnutím brzdového pedálu, ale střetu s nezletilou chodkyní již nedokázala zabránit,“ popsala další dění policejní mluvčí Dana Čírtková.

Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění devítileté chodkyně, která byla na místě ošetřena osádkou vozidla zdravotnické záchranné služby a následně převezena do nemocnice v Havlíčkově Brodě k dalšímu vyšetření. Ke zranění jiných osob nedošlo.

Řidička osobního automobilu se na místě nehody podrobila dechové zkoušce s negativním výsledkem. Další okolnosti dopravní nehody jsou předmětem šetření policistů z dopravního inspektorátu Havlíčkův Brod.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky nehoda, Havlíčkobrodsko, úraz, Veselý Žďár, automobil, dopravní nehoda, okres Havlíčkův Brod, Renault, Nemocnice Havlíčkův Brod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Šlápla na brzdu, ale střetu s mladou chodkyní nezabránila. Devítiletá dívka musela do nemocnice | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.