Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Senior na elektrokole nezvládl zatáčku a narazil do stromu, nadýchal přes dvě promile

Na nadměrnou konzumaci alkoholu doplatil v pátek odpoledne čtyřiašedesátiletý cyklista. Na úseku mezi Kalištěm a Horními Rápoticemi na Pelhřimovsku neukočíroval svoje elektrokolo, narazil do stromu a musel být převezen do nemocnice. Nakonec mu bylo naměřeno přes dvě promile alkoholu.

K nehdoě došlo v pátek 15. dubna patnáct minut po sedmnácté hodině na silnici III/12934 mezi obcemi Kaliště a Horní Rápotice. Čtyřiašedesátiletý muž projížděl po silnici na elektrokole a jel ve směru od obce Kaliště. |V levotočivé zatáčce vlivem opilosti nezvládl řízení, přejel vpravo mimo komunikaci, kde narazil do vzrostlého stromu a z elektrokola upadl.

„Policisté z obvodního oddělení Humpolec u cyklisty provedli dechovou zkoušku s pozitivním výsledkem. Dechová zkouška vykázala hodnotu 2,08 promile alkoholu," uvedla policejní mluvčí Dana Čírtková. Cyklista se při pádu zranil a byl z místa převezen vozidle, zdravotnické záchranné služby Nemocnice Pelhřimov. Další okolnosti nehody cyklisty šetří policisté z dopravního inspektorátu Pelhřimov.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ebikejoy.com | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, Pelhřimovsko, opilost, elektrokolo, alkohol, cyklista, Kaliště, okres Pelhřimov, Nemocnice Pelhřimov, příspěvková organizace, Horní Rápotice, Humpolec, Pelhřimov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Senior na elektrokole nezvládl zatáčku a narazil do stromu, nadýchal přes dvě promile | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.