Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Kriminalisté pátrají po dvou útočnících, kteří ve čtvrtek na Březinkách fyzicky napadli muže

Během minulého týdne došlo v areálu zábavního a obchodního centra na Březinových sadech k případu fyzického napadení. Na postiženého postupně zaútočili dva muži. Policie má fotografie obou, ale s jejich identifikací se obrací na veřejnost.

Napadený muž byl ve čtvrtek 8. září v zábavním podniku, odkud před čtvrtou hodinou ráno vyšel ven. V prostoru před podnikem byli v tu dobu další lidé. S jedním z mužů se dostal do slovního konfliktu a ten poté na něho zaútočil i fyzicky. Napadeného muže útočník udeřil pěstí značnou intenzitou. Napadený ve snaze situaci více nevygradovat odešel ke schodišti, po kterém sešel až do dolní středové plochy centra.

Tam k němu ale ze schodů přiběhl další útočník a napadeného opakovaně silně udeřil. I při druhém útoku byli na místě další lidé. Poté napadený muž z místa odešel. Při úderech utrpěl zranění, lékařské ošetření ale nevyhledal, případ oznámil policii.

Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání dvou trestných činů, a to přečinu ublížení na zdraví ve stádiu pokusu a přečinu výtržnictví. Při shromažďování poznatků vyhodnotili také záznamy z kamer, které obě fyzická napadení zachytily. Na základě šetření se policistům podařilo získat také fotografie podezřelých. Po obou mužích policisté v současné době pátrají.

Podezřelí muži byli pravděpodobně ve věku kolem pětadvaceti let, sportovní postavy. Jeden z nich je vysoký přibližně 180 centimetrů, vlasy měl na bocích vyholené a uprostřed hlavy měl vlasy delší sčesané dozadu, na sobě měl oblečené bílé tričko s potiskem v přední části. Druhý podezřelý muž je o něco vyšší, oblečenou měl bundu světlé barvy.

V zájmu objasnění případu by policisté potřebovali zjistit totožnost ještě také dalšího muže, který v blízkosti obou podezřelých po napadení byl a poté s nimi odešel. Tento muž je vyšší, hubené postavy. Poskytnout by mohl informace důležité pro objasnění případu.  

Policie žádá občany, kteří muže na fotografiích znají nebo mají informace o tom, kde se v současné době nacházejí či pohybují, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Policisté uvítají také informace od dalších osob, které fyzické napadení viděly a mohly by tak poskytnout informace k průběhu trestného činu nebo směřující ke zjištění totožnosti podezřelých mužů. Důležité je také svědectví muže, který byl po napadení v blízkosti obou podezřelých, žádáme také jeho, aby se policii přihlásil.

Foto Policie České republiky

Štítky policie, Březinka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kriminalisté pátrají po dvou útočnících, kteří ve čtvrtek na Březinkách fyzicky napadli muže | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.