Počasí dnes22 °C, zítra18 °C
Pondělí 1. července 2024  |  Svátek má Jaroslava
Bez reklam

Při nočním parkování na Fibichově ulici poškodil dva superby, nadýchal přes dvě promile

Když se v pátek večer pokoušel zaparkovat svoje auto, nebyl úplně ve formě. Řeč je o řidičovi, který při tom naboural dvě stojící auta. Velký vliv na to měla hladina alkoholu, která dosáhla hodnoty 2,22 promile. Čtyřiačtyřicetiletý muž se tak podezřelý ze spáchání trestného činu.

K incidentu došlo v pátek 7. ledna došlo před půlnocí v Jihlavě na parkovišti na ulici Fibichova k dopravní nehodě. Řidič vozidla Volkwagen Touran při parkování poškodil dva stojící automobily Škoda Superb. Nikoho při tom nezranil.

Přivolaní policisté provedli u čtyřiačtyřicetiletého muže dechovou zkoušku, při které mu naměřili hodnotu 2,22 promile alkoholu. Hodnoty přes dvě promile alkoholu u něho ukázaly také opakované zkoušky.

„Policisté muži na místě zadrželi řidičský průkaz. Na vozidlech vznikla předběžně vyčíslená škoda přes dvacet tisíc korun,“ informuje policejní mluvčí Jana Kroutilová. Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky a dopravní nehodu dále prověřují.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky Jihlava, parkování, alkohol, nehoda, Škoda Superb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při nočním parkování na Fibichově ulici poškodil dva superby, nadýchal přes dvě promile | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.