Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Řidič pod vlivem drog ujížděl policistům, nakonec se nimi srazil

Srážkou s policejním vozidlem skončilo pronásledování řidiče, který včera odpoledne pod vlivem drog ujížděl policejním hlídkám u Havlíčkova Brodu. Policisté při ní neutrpěli zranění, která by si vyžádala okamžitý zásah záchranářů.

Nehoda se stala v pátek kolem třetí hodiny odpolední na silnici I/38 mezi Jihlavou a Havlíčkovým Brodem. "Třiačtyřicetiletý řidič osobního vozidla Audi reagoval na policejní hlídku tím, že sešlápl plyn a začal ujíždět. S vozidlem jel muž ve směru od Jihlavy a před Havlíčkovým Brodem na něj však čekaly další policejní hlídky. Když je muž s ujíždějícím vozidlem spatřil, otočil se zpět do protisměru, kde se střetl s policejním vozidlem, které jelo za ním," popsala policejní mluvčí Stanislava Rázlová.

Třiačtyřicetiletého řidiče Audi převezli zdravotníci s podezřením na lehké zranění do nemocnice. Dechové zkoušky na alkohol byly u policistů negativní. U řidiče Audi byl pozitivní test na omamné a psychotropní látky. "Vykázal přítomnost amfetaminu," uvedla mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík | Zdroj ČTK

Štítky ČR, nehoda, policie, drogy, Vysočina, Havlíčkův Brod, Audi, Jihlava

Řidič pod vlivem drog ujížděl policistům, nakonec se nimi srazil | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.