Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Měla namířeno do školy, ale nedorazila tam. Po třináctileté dívce z Jihlavy pátrá policie

Kriminalisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při pátrání po třináctileté pohřešované dívce z Jihlavy. Ta z místa svého bydliště měla odejít do školy, tam ale nepřišla.

Třináctiletá dívka z Jihlavy byla viděna naposledy v pondělí 5. září v časných ranních hodinách v místě bydliště, odkud odešla do školy, kam ale nepřišla. V odpoledních hodinách pak telefonicky kontaktovala svoji rodinu, do současné doby se domů nevrátila.

Pohřešovaná dívka je vysoká přibližně 160 centimetrů, hubené postavy. Má modré oči a dlouhé vlnité obarvené rezavé vlasy. Pohřešovaná dívka má tetování na zádech umístěné v oblasti lopatky. U sebe má zřejmě batoh černé barvy se vzorem s modrými květy.

Na základě šetření policisté zjistili, že by se pohřešovaná mohla nacházet v Praze, i s touto informací pracují a dívku zde hledají. Pohřešovaná se zřejmě nachází ve společnosti další dívky. Po pohřešované dívce policisté i nadále intenzivně pátrají.

Policie žádá občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaná dívka v současné době nachází nebo pohybuje, aby se přihlásili na tísňové lince 158.

Foto Policie České republiky | Zdroj Policie České republiky

Štítky Jihlava, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Měla namířeno do školy, ale nedorazila tam. Po třináctileté dívce z Jihlavy pátrá policie | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.