Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Muž v Jihlavě se hádal se svojí partnerkou. Na souseda pak vytáhl sekeru

Dramatické chvíle se odehrávaly v první polovině září v jednom z jihlavských bytů. Opilý muž se dostal do sporu se svojí partnerkou, na pomoc jí přišel soused. Na něj opilec vytáhl sekeru.

Čtyřiatřicetiletý muž byl v odpoledních hodinách v jednom z bytů v Jihlavě, kde se dostal do konfliktu se svojí partnerkou. Muž byl pod vlivem alkoholu, choval se vulgárně a agresivně.

„Incident probíhal následně na společné chodbě domu a agresivní muž poškodil i dveře bytu. Konflikt se snažil uklidnit soused, na to ale agresivní muž zareagoval tak, že vytáhl z místnosti bytu sekeru, se kterou se blížil k muži. Své jednání ještě podporoval výhrůžkami násilím. Přivolaní policisté čtyřiatřicetiletého muže zajistili. Ke zranění osob nedošlo,“ popsala Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Při dechové zkoušce policisté útočníkovi naměřili přes jedno a půl promile alkoholu. Sekeru policisté zajistili. Opilého muže odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Dále rozhodli o vykázání muže ze společného obydlí.

„Po shromáždění důkazů sdělili muži podezření ze spáchání trestného činu, případ policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení. Napadení ženy policisté šetří pro podezření ze spáchání přestupků proti občanskému soužití a proti majetku,“ dodává Kroutilová.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Markus Spiske / pexels

Štítky hádka, útok, sekera, soused, alkohol, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v Jihlavě se hádal se svojí partnerkou. Na souseda pak vytáhl sekeru | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.