Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Policie pátrá po seniorce z Třebíče, naposledy byla spatřena v pondělí u Borovinského rybníka

Od pondělní noci zatím neúspěšně pátrají policisté na Třebíčsku po osmasedmdesátileté Marii Spilkové z Třebíče – Boroviny. Její pohřešování oznámil policistům příbuzný ženy v pondělí ve večerních hodinách, když ji při návštěvě nenalezl doma. Teď se kriminalisté obracejí na veřejnost.

Seniorka odešla v pondělí 23. srpna v přesně nezjištěnou dobu z místa svého bydliště a dosud o sobě nikomu nepodala žádnou zprávu. V pondělí v odpoledních hodinách, zhruba kolem patnácté hodiny, ale byla spatřena v okolí Borovinského rybníka, kam chodívala na procházky. Doma zanechala mobilní telefon.

Policisté ihned po přijetí oznámení začali prověřovat možná místa, kde by se mohla nacházet, kontaktovali ostatní příbuzné seniorky, sousedy a známé ženy, prověřili také zdravotnická zařízení, kontaktovali ošetřující praktikou lékařku, ale vše zatím s negativním výsledkem. Ještě v pondělí v nočních hodinách se rozjela pátrací akce, do níž byl nasazen policejní vrtulník.

Pátrací akce za účasti pětadvaceti policistů, včetně policejních psovodů a vrtulníku letecké služby Policie ČR, pokračovala také včera v průběhu celého dne. Do pátrací  akce se zapojili také policejní potápěči, kteří propátrávali zejména Borovinský rybník a zadržovací nádrž nad rybníkem. Párací akce skončila ve večerních hodinách, bohužel zatím s negativním výsledkem. 

V pátrání pokračují policisté také dnes od ranních hodin, kdy se zaměřují na prostor v chatové oblasti Poušov u Třebíče a policejní potápěči pátrají na rybníce u obce Stařeč. Jedná se o místa, která mohla žena navštěvovat v rámci procházek.   

Pohřešovaná žena je zhruba 155 centimetrů vysoká, má hubenou postavu, šedé krátké vlasy. Popis jejího oblečení k dispozici nemáme, policistům se nepodařilo zjistit, co měla v době odchodu z domova na sobě.

Pokud by měl někdo z veřejnosti informace o tom, kde se žena nachází nebo by ji v době od pondělka do současné doby někde potkal, ať se ozve na linku 158.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky pátrání, Třebíč, Borovinský rybník, okres Třebíč, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po seniorce z Třebíče, naposledy byla spatřena v pondělí u Borovinského rybníka | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.