Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Policie hledá řidičku, která včera v Jihlavě srazila dvanáctiletého chlapce

Policisté se obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při šetření střetu vozidla s chodcem, ke kterému došlo včera v Jihlavě. Potřebovali by, aby se přihlásila řidička automobilu, případně spolujedoucí, kteří s ní ve vozidle byli.

K dopravní nehodě došlo ve středu 4. srpna po poledni na ulici Jiráskova u křižovatky s ulicí Hamerníkova. Řidička jela s vozidlem ve směru od ulice Hamerníkova. Při odbočování na ulici Jiráskova se střetla s dvanáctiletým chodcem, který v tu dobu komunikaci přecházel po přechodu pro chodce.

Po nehodě řidička s automobilem zastavila, šla zkontrolovat stav chlapce a následně odjela. Chodec utrpěl lehká poranění a byl zdravotnickou záchrannou službou převezen na ošetření do jihlavské nemocnice.

Po přijetí oznámení začali policisté dopravní nehodu šetřit. \zjistili, že se zřejmě jednalo o vozidlo VW Golf nebo Polo pravděpodobně šedozelené barvy. Kromě řidičky v automobilu cestovaly ještě další osoby, pravděpodobně ženy.

Policie žádá řidičku vozidla a také její spolujedoucí, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Policisté rovněž uvítají, pokud by se přihlásila jakákoli jiná osoba, která by mohla poskytnout informace vedoucí ke zjištění totožnosti řidičky nebo vypátrání vozidla, které se s chodcem střetlo.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky pátrání, srážka, řidička, chodec, Jihlava, Lékárenský komplex Jihlava, Volkswagen Golf

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá řidičku, která včera v Jihlavě srazila dvanáctiletého chlapce | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.