Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Policie pátrá po dívce, která měla na zastávce v Řídelově čekat na svého přítele. K setkání ale nedošlo

Kriminalisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešované osmnáctileté dívce. Ta měla na autobusové zastávce v Řídelově čekat na svého přítele, ten ji však na smluveném místě nenašel.

Osmnáctiletá dívka z Řídelova odešla v pondělí 15. srpna v odpoledních hodinách z místa bydliště k zastávce autobusu, kde se měla sejít se svým přítelem, ten ji však na smluveném místě nenašel. Dívka o sobě do současné doby nepodala žádnou zprávu. 

Pohřešovaná dívka je vysoká přibližně 160 centimetrů, hubené postavy. Má modré oči a středně dlouhé rovné blond vlasy. Na sobě měla dívka naposledy oblečené zelenkavé šortky a síťované letní tričko se zavazováním na zádech tmavě hnědé barvy, obuté měla takzvané žabky černo oranžové barvy. S sebou nesla malou koženkovou kabelku tmavé barvy. Pohřešovaná dívka má větší kulaté mateřské znaménko v podpaží. 

Po pohřešované dívce vyhlásili policisté celostátní pátrání. Po přijetí oznámení začali v lokalitě Řídelova pátrat, a to v obci i jejím širokém okolí. Na místo byl vyslán také policejní psovod. Dále policisté prověřili další okolní obce, zdravotnická zařízení, autobusová i vlaková nádraží, příbuzné, známé i kamarády, restaurační zařízení a dívku hledali i na jiných místech, u kterých vznikl předpoklad, že by se tam mohla nacházet. Současně policisté zorganizovali pátrací akci, do které se zapojil větší počet policistů a hasičů, kteří propátrávali lokalitu místa bydliště dívky, včetně dalších obcí. Do současné doby bez kladného výsledku. Po pohřešované dívce policisté dále pátrají.

Policie žádá občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaná dívka v současné době nachází nebo pohybuje, aby přihlásili na tísňové lince 158.

Foto Policie České republiky | Zdroj Policie České republiky

Štítky Řídelov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po dívce, která měla na zastávce v Řídelově čekat na svého přítele. K setkání ale nedošlo | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.