Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Muž v podroušeném stavu usnul na chodníku. Jiný opilec ho mezitím okradl, při útěku před policií se však zranil

Poměrně rušno bylo v pátek večer v blízkosti autobusového nádraží v Moravských Budějovicích. V krátkém časovém úseku se tam policisté museli věnovat celkem několika osobám, které to výrazně přehnaly s konzumací alkoholu.

Jaké nelibé stavy umí navodit přílišná konzulace alkoholu, bylo k vidění v pátek večer v Moravských Budějovicích. Na chodníku v Pražské ulici v prostoru autobusového nádraží se povaloval sedmadvacetiletý muž z Brněnska. Samostatné chůze nebyl schopen, měl 1,6 promile alkoholu v dechu a skončil na protialkoholní záchytné stanici. Je podezřelý ze spáchání přestupku proti veřejnému pořádku.

Zmiňovaný muž nejenže přišel o důstojnost, ale i o svá zavazadla. Když spal na chodníku, přišel k němu třiapadesátiletý muž a vzal jeho dvě tašky s věcmi. Při spatření policejní hlídky se ještě snažil odcizené tašky ukrýt, vlivem značné opilosti ale upadl a zranil se. Policisté mu při dechové zkoušce naměřili hodnotu 3,35 promile alkoholu. Po lékařském vyšetření policisté opilého muže taktéž odvezli na protialkoholní záchytnou stanici. Tašky se vrátí zpět jejich majiteli. Muž je podezřelý ze spáchání přestupku proti majetku, který policisté i nadále šetří.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com | Zdroj Policie ČR

Štítky opilost, Moravské Budějovice, chodník, alkohol, Brněnsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v podroušeném stavu usnul na chodníku. Jiný opilec ho mezitím okradl, při útěku před policií se však zranil | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.