Počasí dnes20 °C, zítra16 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Při havárii obrátil auto na střechu, potom byl pozitivně testován na drogy

Jako na nepovedený bude na úterní večer vzpomínat sedmadvacetiletý řidič, který u havaroval Červené Řečice na Pelhřimovsku. Se svým vozidlem vjel do příkopu, odkud se odrazil zpět na vozovku a tam se převrátil na střechu. Po příjezdu policie byl pozitivně testován na omamné a psychotropní látky.

K dopravdní nehodě došlo v úterý 23. března okolo jedenácté hodiny večer na silnici druhé třídy číslo 112 ve směru z obce Červená Řečice na Pelhřimov. Sedmadvacetiletý muž vjel řídil automobil Hyundai Getz a v levotočivé zatáčce s ním vjel do příkopu, odkud se vrátil na vozovku, kde se převrátil na střechu.

Po příjezdu policistů na místo se řidič podrobil dechové zkoušce, která byla negativní. Test na omamné a psychotropní látky ovšem vykazoval pozitivní hodnoty. Následně byl řidič převezen do nemocnice v Pelhřimově, kde se podrobil lékařskému vyšetření ke zjištění požití návykových látek.

Při dopravní nehodě nedošlo ke zranění osob. Veškeré okolnosti dopravní nehody stejně tak jako míru zavinění jsou předmětem dalšího šetření.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, drogy, Pelhřimovsko, střecha, Červená Řečice, okres Pelhřimov, Nemocnice Pelhřimov, příspěvková organizace, Pelhřimov, Hyundai Getz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při havárii obrátil auto na střechu, potom byl pozitivně testován na drogy | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.