Počasí dnes11 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 17. října 2024  |  Svátek má Hedvika
Bez reklam

Žena si v City Parku vyhlédla sportovní oblečení, ale zapomněla zaplatit. Teď po ní pátrá policie

Na konci minulého týdne došlo v obchodním centru City Park v Jihlavě ke krádeži oblečení v hodnotě necelých 6 tisíc korun. Na svědomí ji má neznámá žena, po které nyní kriminalisté pátrají. Obracejí i na veřejnost, která by k její identifikaci mohla přispět.

Ke krádeži došlo v sobotu 16. července v obchodním centru na ulici Hradební. Před polednem přišly do obchodu dvě ženy a přistoupily ke stojanu s dámským oblečením. Jedna z žen zvala dvoje kraťasy a dvoje legíny, včetně ramínek, a zboží na prodejní ploše schovala do své tašky. Druhá žena si stoupla do uličky, vzala do rukou na regálu položené složené oblečení, které rozložila a místo, kde docházelo ke krádeži, tak zakrývala. Poté obě ženy z prodejny odešly, aniž by bylo za zboží zaplaceno. V obchodním centru se pak k nim přidala ještě další žena, se kterou odešly.

Po oznámení krádež zahájili policisté úkony trestního řízení pro spáchání přečinu krádeže. V rámci prověřování vytěžili také záznamy z kamer a získali tak záběry a fotografie ženy, která zboží odcizila, i dalších dvou žen, které jí při pohybu po obchodním centru doprovázely. V zájmu prověřování případu by policisté potřebovali totožnost žen zjistit.

Policie žádá občany, kteří ženy, které jsou na fotografiích zachyceny, znají nebo mají informace o tom, kde se v současné době nacházejí či pohybují, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Přihlásit se může také žena, která se k dalším dvěma ženám připojila poté, co po krádeži vyšly z prodejny. Policisté rovněž uvítají jakékoli další informace směřující k objasnění případu.

Foto Policie České republiky | Zdroj Policie České republiky

Štítky oblečení, City Park, krádež, obchodní centrum, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena si v City Parku vyhlédla sportovní oblečení, ale zapomněla zaplatit. Teď po ní pátrá policie | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.