Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

S nožem v ruce vyhrožoval partnerce likvidací, kopal a bil ji pěstmi. Nyní je obviněn ze tří trestných činů

Hned ze tří spáchaných trestných činů je obviněn čtyřiapadesátiletý muž z Jihlavska, který svoji přítelkyni trápil fyzicky i psychicky. S nožem v ruce jí fyzicky napadl a vyhrožoval jí likvidací. Kromě jiného jí procházel komunikaci v telefonu, kterou si kopíroval.

Oba bydleli v telčském bytě, kde měl muž přístup k mobilnímu telefonu ženy. Na konci ledna bez jejího souhlasu procházel komunikace v telefonu a pořizoval si jejich kopii. Ženu také fyzicky napadal, když ji opakovaně udeřil pěstí do hlavy a kopal ji. Muž také ženě vyhrožoval likvidací a na podporu svých výhružek přitom držel v ruce nůž.

Napadená žena tak měla důvodnou obavu o svůj život. Při napadení utrpěla zranění, která si vyžádala lékařské ošetření, několikadenní hospitalizaci v nemocnici a následné další léčení.

„Policejní komisař zahájil trestní stíhání čtyřiapadesátiletého muže z Jihlavska, který napadl svoji přítelkyni. Muž byl obviněn ze spáchání tří trestných činů, a to ublížení na zdraví, nebezpečného vyhrožování a neoprávněného přístupu k počítačovému systému a nosiči informací,“ informovala policejní mluvčí Jana Kroutilová. Případ policisté dále vyšetřují.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com | Zdroj Policie ČR

Štítky Telč, napadení, výhružky, trestný čin, okres Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

S nožem v ruce vyhrožoval partnerce likvidací, kopal a bil ji pěstmi. Nyní je obviněn ze tří trestných činů | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.