Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Tři na jednoho. Napadení na jihlavském náměstí skončilo ošetřením v nemocnici

Ze dvou trestných činů jsou nyní podezřelí tři muži, kteří napadli a zranili jiného muže. K případu došlo vloni v první polovině prosince ve večerních hodinách na Masarykově náměstí, kde byli v tu dobu nejen všichni čtyři muži, ale ještě i další lidé.

Na uvedeném místě v krajské Jihlavě došlo ke konfliktu, který vyústil fyzickým útokem. „Na napadeného všichni tři muži zaútočili pěstmi, jeden z nich ho navíc kopl a další ho povalil na zem. Napadání následně ustalo až s přispěním ostatních přítomných. Napadený muž utrpěl zranění a musel vyhledat lékařské ošetření,“ sdělila k případu Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Po přijetí oznámení začali policisté případ prověřovat. Zjistili totožnost osob, prováděli šetření, výslechy a vyžádali si také lékařské zprávy. „Napadený muž utrpěl převážně pohmožděniny, kdy však zejména s ohledem na průběh útoku mohlo dojít k závažnějšímu zranění, přičemž k tomu nedošlo pouze shodou okolností, zejména vzhledem k náhodným místům dopadu ran, aktivní obraně napadeného a zásahu dalších osob,“ dodává Kroutilová.

Na základě shromážděných důkazů sdělili policisté podezření ze spáchání trestných činů pokusu ublížení na zdraví a výtržnictví třem mužům ve věku od jednadvaceti do třiadvaceti let, všichni jsou z Jihlavy. „Dva z nich byli za obdobné jednání v minulosti již soudně trestáni, jeden se činu dopustil ve zkušební době podmíněného trestu odnětí svobody. Případ policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení,“ doplnila mluvčí Kroutilová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky napadení, útok, Masarykovo náměstí, Jihlava, zranění, krimi, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tři na jednoho. Napadení na jihlavském náměstí skončilo ošetřením v nemocnici | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.