Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Muž chtěl skočit z vysílače, jeho úmysl mu nakonec policejní vyjednavač rozmluvil

Za pět minut dvanáct, asi tak blízko bylo k případnému neštěstí. Vystavil se mu muž, který v sobotu nad ránem vylezl na vysílač v blízkosti Želetavy. Situaci vyřešili přivolaní policisté a vyjednavač, kteří dotyčného uklidnili a přesvědčili, aby slezl dolů.

Drama začalo v sobotu před čtvrtou hodinou ráno, kdy si o svého partnera, který se ve špatném psychickém stavu odešel z domu, dělala obavu jeho partnerka. Pojala podezření, že si bude chtít ublížit, načež na místo vyjeli policisté.

Ti se zaměřili se na lokalitu v okolí Želetavy ve směru na Šašovice. Muž byl nalezen na vysílači vysokém přibližně třicet metrů, přičemž hrozil jeho pád dolů. Hlídka s mužem navázala opatrně komunikaci, podařilo se ho uklidnit a zabránit mu tak v jednání, které by ohrozilo jeho život. Na místo byl přivolán také policista specializující se na vyjednávání, který po příjezdu okamžitě pokračoval citlivě v navázané komunikaci.

Muže se vyjednavači nakonec podařilo přesvědčit, aby slezl dolů. Poté ho převzala do péče zdravotnická záchranná služba. Protože vzniklo podezření na požití alkoholu a léků, byl převezen zdravotníky do nemocnice.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto TV Morava | Zdroj Policie ČR

Štítky Želetava, vysílač, sebevražda, Šašovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž chtěl skočit z vysílače, jeho úmysl mu nakonec policejní vyjednavač rozmluvil | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.