Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Motorkář se srazil s osobním autem. Na místo si pro něj přiletěl záchranářský vrtulník

K vážné dopravní nehodě musely vyjíždět záchranné složky ve středu 9. září okolo půl sedmé večer. Kvůli zraněnému motorkáři musel na místo přiletět také záchranářský vrtulník.

Událost, při které se srazilo osobní auto s motorkou, se odehrála na silnici první třídy číslo 23 „K dopravní nehodě došlo tak, že sedmatřicetiletý řidič motocyklu Kawasaki jel ve směru od Třebíče na Vladislav a osmašedesátiletý řidič osobního automobilu Nissan zde vyjížděl na silnici z místa ležícího mimo pozemní komunikaci, přičemž došlo ke střetu obou vozidel. Při dopravní nehodě došlo k vážnému zranění řidiče motocyklu, který byl leteckou záchrannou službou transportován do zdravotnického zařízení,“ popisuje David Linhart, mluvčí policistů.

Zranil se i řidič v osobním autě, i on byl převezen do nemocnice. „U řidiče automobilu byla provedena dechová zkouška, která byla negativní. Na místě celé události zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému,“ dodal Linhart.

Příčina a okolnosti dopravní nehody, stejně tak jako míra zavinění, jsou předmětem dalšího prověřování. Při dopravní nehodě vznikla hmotná škoda v předběžné výši 100 tisíc korun.

Ohodnoť článek

Foto ZZS Kraje Vysočina

Štítky nehoda, zranění, vrtulník, I/23, automobil, dopravní nehoda, Nissan, Kawasaki, Třebíč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motorkář se srazil s osobním autem. Na místo si pro něj přiletěl záchranářský vrtulník | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.