Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Alkoholici rekordmani? Muž z Jihlavy nadýchal přes pět promile, žena v Jaroměřicích skoro čtyři

U velmi "výkonných" až kuriózních jedinců zasahovaly v posledních dnech policejní hlídky na Vysočině. Opilci svými vysokými hodnotami upozornili jednak v Jihlavě, tak v Jaroměřicích nad Rokytnou.

Již v sobotu vyjížděla sanitka rychlé záchranné pomoci k muži, který bezvládně ležel na ulici v Jihlavě. Po vyšetření lékařem byla přivolána hlídka městské policie, aby asistovala při převozu apatického muže na protialkoholní záchytnou stanici. Hlídka u muže provedla orientační dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu s pozitivním výsledkem 3,69 promile, při dalším měření na záchytce již hladina alkoholu dosáhla 5,1 promile. Muž se dle dostupných informací s alkoholovou závislostí snaží léčit, nikdy však dosud odvykací léčbu nedokončil. 

Podobný případe se řešil v úterý v Jaroměřicích nad Rokytnou, kde se opila třiapadesátiletá žena. Před pátou hodinou odpoledne byla na ulici Poděbradova, kde ležela v prostoru parkoviště. Policisté provedli u ženy dechovou zkoušku, při které jí naměřili hodnotu 3,67 promile alkoholu. Samostatné chůze nebyla schopna. I zde opilou ženu policisté zajistili a odvezli ji na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Nemocnice Jihlava | Zdroj Městské policie Jihlava, Policie ČR

Štítky opilost, Jihlava, Jaroměřice nad Rokytnou, alkohol, Kraj Vysočina, záchytka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Alkoholici rekordmani? Muž z Jihlavy nadýchal přes pět promile, žena v Jaroměřicích skoro čtyři | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.