Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Úmrtí na železnici: Rychlík dnes ráno srazil ženu, provoz na trati byl zastavený

, aktualizováno 21. června 2020, 13:25

Rychlík dnes ráno na železnici mezi Studencem a Náměští nad Oslavou na Třebíčsku srazil ženu, ta na místě zemřela. Neštěstí se stalo na železniční trati Jihlava - Brno, provoz byl zastavený zhruba do 10:15. České dráhy (ČD) zajistily náhradní autobusovou dopravu.

Jak vyplývá z webu krajských hasičů, nehoda se stala dnes kolem 7:30 v obci Zahrádka, místní části Častotice. Mluvčí Správy železnic Radka Pistoriusová řekla, že rychlík číslo 661 srazil člověka v kolejišti. Člověk na místě zemřel, řekl mluvčí Drážní inspekce Martin Drápal.

Rychlík jel z Jihlavy do Brna. „Cestující se přemisťují do autobusu náhradní dopravy," řekla mluvčí ČD Gabriela Novotná.

Nehoda se stala na hlavní trati Jihlava - Okříšky - Třebíč - Náměšť nad Oslavou - Brno.

„Žena utrpěla zranění, kterému na místě podlehla. Na místě prováděli policisté šetření k okolnostem střetu, a také šetření ke zjištění totožnosti ženy. Prvotním ohledáním bylo vyloučeno cizí zavinění. K případu s ohledem na rodinu zemřelé ženy nebudeme poskytovat žádné bližší informace," sdělila k události dnes po obědě mluvčí policistů Dana Čírtková. 

Autoři | Foto Drbna

Štítky nehoda, železnice, úmrtí, České dráhy, Brno, Jihlava, Náměšť nad Oslavou, okres Třebíč, Studenec, Správa železniční dopravní cesty, Drážní inspekce, Častotice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Úmrtí na železnici: Rychlík dnes ráno srazil ženu, provoz na trati byl zastavený | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.